Valvaka hos Bert och Oil!

Detta avsnitt borde ha kommit för ett tag sedan men eftersom partiledarna fortfarande tjafsar som små dagisungar så är det väl fortfarande aktuellt.

Söndag kväll den 9 september var vi hembjudna till Tommy och Ingvor på en drink innan middagen och därefter åkte vi åter hem till dem innan vi åkte hemåt vid 23.00 för att vila lite innan vi klockan 01.00 skulle vidare till Bert och se valvakan.

Vem ville inte se valvakan trots att klockan är 01.00 på natten jo då vi var ett tappert litet gäng på 8 personer som samlades i Berts nya bar med storbildstv. Olle kom tillsammans med Richard som gör Huay Yangs godaste pizzor. Olle bjöd på pizza som vi lät oss väl smaka tillsammans med för min del ett glas vitt vin som snälla Bert inhandlat annars drack killarna mest öl. Vid 03.00 bröt vi upp då vi skulle åka till Hua Hin dagen efter. Taxin hämtade oss strax innan 09.00 så det blev inte så många timmars sömn för vår del då klockan stod på väckning 07.30.

Jag har tyvärr inga bilder från kvällen men ni får hålla tillgodo med denna video som speglar ganska bra vad som pågår nu tycker jag!

Tack alla i Berts bar och Ingvor och Tommy för ytterligare en trevlig kväll och natt i byn.