Minus ett kilo och vidrigt är bara förnamnet.

Herregud säger jag under hela min levnadstid (vilket inte vill säga lite) så har jag aldrig smakat på något värre. När vi öppnade folien som omslöt maten och tittade ner på den värsta sörja vi någonsin sett en gråaktig potatismosklick och något grått som skulle föreställa kyckling så tittade både Lasse och jag på varandra men sa det kanske smakar bättre än det ser ut.

Då kan jag meddela att så var inte fallet. Det smakade ja man borde kanske inte säga det men det var rent vidrigt. För att inte vara allt för negativ vi fick ju i alla fall mat vilket inte alla i världen får så högg jag in på förrätten som var en ask med vitkålssallad. Även denna smakade något vedervärdigt vilket jag trodde var i princip omöjligt att misslyckas med. De hade kryddat med en av de läskigaste kryddor jag någonsin smakat. Men skam den som ger sig mackan borde man väl i alla fall kunna äta tänkte jag och greppade brödet för att smöra brödet med det minsta smörpaket jag någonsin sett. Döm om min förvåning när brödet var iskallt och stenhårt det var inte ens tinat.

Jaha det var den middagen det men positiva som vi är så kunde vi i alla fall dricka vattnet och vinet de bjöd på. Man får försöka se det positiva i allt vi somnade snabbt efter att bara ha druckit vin och eftersom frukosten visade sig vara i stort sett likadan så visade vågen på minus 1 kg. Inget ont som inte har något gott med sig.

Fotot nedan visar frukosten som dock var något bättre än middagen men jag missade tyvärr att fota den gråa middagssörjan. Lasse viskade till mig vi får glädja oss åt att maten på hemvägen nog är godare för då är den gjord i Thailand vilket återstår att se.

Nåväl maten är inte allt men vi var rejält hungriga när vi steg av planet.