Mallbrevet

Äntligen påväg men resan kunde verkligen ha börjat bättre. När vi äntligen kom iväg i taxin med två sjuka föräldrar och Nannie och lilla Allie så ringde sonen och berättade att lilla Jennie hade kräkts i taxin på väg
till Arlanda. Som om inte detta var nog blev vi placerade lite hej vilt på planet. De sista gångerna vi åkt med Thai har det varit på det här sättet. Jag hade ändå ringt till Thai i Sverige och bett att de skulle placera oss så vi kunde hjälpas åt med barnen. Då säger de att nej vi placerar ingen för det får de göra på Arlanda och när vi gör så säger de på Arlanda att nej det gör vi inte utan ni skulle ringt till oss tidigare. Detta problem existerar inte i Thailand där är de alltid så tillmötesgående och samma sak gäller personalen på planet.

Nästa gång blir det inget Thai för oss utan då väljer vi Turkish Airlines istället.

För många år sedan skapade vår älskade chef som idag tyvärr inte finns med oss längre, ett mallbrev eller rättare sagt det var det hennes assitent som skrev det och det brevet har kommit till användning vid liknande situationer tidigare så nu är det nog dags för oss att använda det :-)