Personalfest 2012

 

Kvällen började med ett möte för husägarna på Lis och Christers altan. Klockan fem hade Kaew dukat upp bord och mat för 38 personer och det var bara att hugga in. Jättegott! Därefter höll Kjell ett tal till personalen och de fick varsin gåva i form av pengar i kuvert där vår Noona skrivit ett tack på Thai. Sedan började lekarna vi startade med sånger där man ska började med att ta på ett skoskydd på huvudet, därefter sätter man in två sockerbitar som tänder följt av papperstallrikar på öronen och små snappsglas i plast som ögon samtidigt som man sjunger. Mycket roligt och bryter isen i vilket sällskap som helst.

 

Vi hade en lek som heter Amerikaresan där man packar två väskor med kläder i detta fall mina damkläder klänningar, kjolar, bh och hattar mm. Sedan ska man klä på sig dessa kläder och springa runt en stol och tillbaka, ta av sig kläderna och stoppa ner i väskan. Det var bara killar

som tävlade i denna gren, mycket kul och uppskattat av personalen.

 

Kvällen avslutades med poolparty, alla var med och gjorde bomben där många radade upp sig efter poolkanten och hoppade samtidigt. Konstigt att det fanns något vatten kvar i poolen överhuvudtaget. Jag kan säga att det var ett ganska trött gäng på Jasmin på söndagmorgon.

loading...
Är inte Eva och Lasse vackra
Alla har bänkat sig