Fadderbarnen

Söndag hade vi lovat hämta barnen för lite bad och lek och denna gång körde oss Nong dit med bilen. Vi plockade upp Lis och Christers Min först eftersom hon bor vid motorvägen och sedan åkte vi hem till Min, Mon och lilla Gäng. De stod och väntade på oss och hoppade snabbt som ögat in i bilen. Lilla Gäng var sjuk och kunde därför inte följa med och även Min var lite dålig men hon fick följa med men fick lova att inte bada.

Denna gång var även de två tvillingarna på plats som nu hunnit bli cirka 1 ½ år gamla de blev livrädda när de fick se oss (stackars barn hade nog aldrig sett några falanger tidigare). På vägen hem åkte Nong och tittade om lilla Champoo var hemma i så fall tänkte vi även hämta henne men tyvärr var hon inte hemma. Lis och Christers lilla Gang har brutit benet så inte heller han kunde vara med oss.

Vi började med mat på Garaget och sedan roade vi oss med bad, Mon byggde det Lego vi tagit med från Sverige. Vi tränade även Thai, engelska och svenska på iPaden och de tjöt av skratt när vi testade lite olika skojiga appar på paddan. Vi hann också med ett Skype samtal hem till Lis i Sverige vilket stora Min uppskattade. Stora Min är verkligen duktig på engelska och det underlättar mycket, hon har även Facebook på den telefon hon fått av Lis och Christer. Vi körde lite Google translate på FB för att komma överens om tiden då vi skulle hämta henne och det fungerade finfint.

Innan det bar av hem med barnen så handlade vi med oss lite godsaker samt tog med kläder som vi fått av lilla Elias hemma i Sverige. De hyrde huset av oss ett år och lämnade alla Elias kläder och skor. Vi har portionerat ut det lite så nu fick de den sista leveransen. Tack lilla Elias du anar inte vilken nytta de gör!

Vi måste väl ändå tillstå att det tar lite på krafterna att ha barnen här när vi är vana vid slappardagar men ack så kul att se hur tacksamma de är. Vi sponsrar Min, Mon och lilla Gäng tillsammans med Hanne och Björn som även de har hus här på Jasmin samt våra vänner i Sverige Susanne och Lasse. Stora Min som
är med oss här idag sponsras av Lis och Christer.
Underbara lilla Min som nu är 9 år vilket man inte kan tro så liten som hon är till storleken!
Mon som en fisk i vattnet. Han vill inte gärna ha puffarna men så länge han inte kan simma så bra så vill vi att han har dem på sig.
Lis och Christers fadderbarn Min 13 år och är duktig på engelska!
Tidigare har lilla Min inte tyckt om grönsaker utan vi har fått säga Mai phak dvs. utan grönsaker när vi beställt mat tiil henne så döm om vår förvåning när hon denna gång ville ha grönsakssoppa. Sedan är det ju en annan femma hur hon ska orka allt detta!
Att bygga lego är en favoritsysselsättning det slå tom badandet (wainam)
Hej Lis och Christer hälsar Min!
Stackars tvillingarna de blev livrädda för oss efter en stund började den ena vinka men det lyckades vi tyvärr inte fånga på kort.
Stackars lilla Min som inte fick bada men hon hade kul ändå genom att kasta bollar till oss!
Lilla Gäng som tyvärr mådde lite dåligt men var glad ändå!
En Magnum efter maten slank lätt ner!