The Bombers

En tradition här på Jasmin har alltid varit vårt bombande, en gång var det 17 personer som bombade och det var väldigt konstigt att vi hade något vatten kvar i poolen överhuvudtaget.

Vi har väldigt trevligt på vårt område både stora och små, alla är med och barnen allra helst men även vi vuxna tycker detta är superkul.

Efter min knäoperation vågar jag inte längre delta men Gun i S8 och Lis i S22 brukar vara de givna bombarledarna tillsammans med vårt barnbarn Nannie.

Guns sista kväll avslutades i traditionens anda hon kom in till oss och frågade om det inte skulle bli någon sista bomb och det blev det ju givetvis. Nannie hängde på och även om de inte var 17 stycken så blev det bomba av vill jag lova.

Tack alla underbara grannar på Jasmin som gör att vi har så superkul tillsammans och det befästs av att t.ex. Nannie inte kan vänta förrän hon får åka tillbaka hit. Hon är 12 år och nästa gång hon åker blir hennes 7 gång så även det är ju ett bra betyg till alla på både Jasmin och i Huay Yang.
Gun och Nannie