Excercise

Denna gång hade både Lasse och jag  bestämt oss för att träna ordentligt varje dag och eftersom jag bytt ut knäleden och inte kan springa så får det bli jogging i poolen. Mina två vattenkorvar och hantlar stod kvar i förrådet så det var bara att sätta igång. Det blir 50 vändor fram och tillbaka (100 vändor) varje morgon då poolen är cirka 15 meter lång och därefter körde jag vattengymnastikprogrammet som jag fått av min sjukgymnast. Lasse vägrar dock att använda vattenkorvarna så han kör ett annat träningsprogram samt använder hantlarna i vattnet. 

Det ser ju lite komiskt ut att jogga på vattenkroven men who cares när vi är ensamma på området och har poolen för oss själva. Ibland kommer Bert till hus S8 där han håller på att byta ut sitt kök. Han har byggt ett stort jättefint hus på mellanvägen så han, frun och deras son Kevin har flyttat från vårt område.

När man vaknar till en underbar morgon med strålande sol på en klarblå himmel och kl.är  07.00 så förefaller inte träningen som jobbig utan bara skön. Det är träning både för ben och armar samtidigt som det inte belastar knäna. Personalen har vant sig så de reagerar inte längre men i början tror jag nog att de kanske kallade mig för en riktig  "Ding Dong Falang"

Fråga mig inte hur jag kunde anta denna konstlade min :-)
Vattenhantlar och vattenkorv
Vattnkorv och hantlar