Regnet det bara faller ner!

Torsdag morgon inleddes med uppehållsväder men när vi skulle lämna huset för att vi hade städning så började det komma ett tunt strilande regn som tilltog och som blev starkare och starkare ju närmare kvällen vi kom. Gunilla inledde sin Yoga på området idag men tyvärr så missade jag den då jag inte somnade förrän klockan 02.00 igår kväll så jag sov ganska länge på morgonen. Varje måndag och torsdag kör hon sina pass från klockan 09.30.

Vi åt lunch på Mr Klea där Gunilla introducerat oss i den underbart god rätten bestående av kyckling som serveras på en bädd av friterad vattenkrasse och det var lika gott denna gång. Därefter åkte vi till Nong för att prata lite men det visade sig att hon inte var hemma så då testade vi med Jim om vi kunde få lite manikyr och pedikyr men tyvärr hade hon fullbokat hela dagen så vi åkte ner till Nishaville och drack lite kaffe och Nannie fick glass. När väl klockan var 16.00 och huset var städat så återvände vi och tog oss ett dopp i poolen trots
att det regnade. Middagen inköptes på restaurang Kristna och intogs hemma på altanen. Regnet tilltog ännu mer så nu håller vi tummarna för att det blir bättre och inte sämre imorgon. Morgondagen inleds med manikyr och pedikyr hos Jim Salong klockan 10.00.

Nannie oroar sig för att inte hinna bli brun men herregud hon är ju halv indones och blir
brun bara på några timmar i solen så hon lär nog hinna bli brun det är värre med blekfisarna mormor och morfar.

Middag intogs hemmavid idag då det regnade så mycket.
Middag intogs hemmavid idag då det regnade så mycket.
Påväg mot Nishaville
Påväg mot Nishaville
Nannies "lilla" glass
Nannies "lilla" glass