Spontanresan

Vi hade egentligen inte tänkt åka till Thailand någon mer gång i år eftersom Jessica, jag och barnen varit på Karpathos och Lasse på jobb i Minnesota men längtan blev för stark så här är vi nu på en 4 veckor lång vistelse.

Vi bokade en resa denna gång med SAS men vi åkte med Thai Airways nya kärra Boeing 777. Toppenfint flyg men tyvärr fick vi en fyllskalle bakom oss som drack oavbrutet och blev fullare och fullare. Vi hade haft tur som fått två av de åtta tvåplatser som finns i planet och såg fram emot att sova lite på resan. Men vi ska inte klaga för det var värre för den stackars norrmannen som fått platsen bredvid honom. Som tur var så fick han byta plats men det var lite förvånande att personalen inte satte stopp för drickandet vilket de brukar göra. Nog om detta nu är vi här och det är underbart. 


Sällskap har vi också av Bert, Ojl och lilla Kevin i hus S8 och av Steinar, Grete, Sunniva, Annicken med sin kompis och Daniel i (S4). På söndag kommer även Lis och Christer i S22.

Jag ska försöka uppdatera sidan så ofta jag kan så du som vill kan följa med på resan :-) och skriver datum när jag publicerat då jag troligen inte kommer göra det varje dag.

Thai Airways påväg mot Bangkok
Thai Airways påväg mot Bangkok