One night in Bangkok!

Ja då var semestern nästan slut vi som tyckte att fyra veckor var så långt när vi åkte men swich så var det inte det längre, tiden har gått så fort. Då hemresan kan bli ganska lång då man ska åka både taxi i fyra timmar innan flygresan så beslöt vi oss för att stanna ett par dagar i Bangkok.

Så vi åker upp en dag tidigare och bor sista natten på Bayoike Sky Hotel. Vi har de senaste gångerna bott på Prathunam Princess Hotel i MBK men denna gång kände vi att vi ville tillbaka till Bayoike Sky Hotell där vi bodde de första åren efter att vi köpt vårt hus. Hotellet är 83 våningar högt och utanför ligger Thailands största klädmarknad där uppköpare från hela Thailand köper kläder, det finns även ett jättebra köpcenter som heter Indra.

Eftersom det är lågsäsong nu så var priserna 40% lägre vilket gjorde att en Juniorsvit på Space Zone dvs. de högsta vångingarna (våning 70 och uppåt) inte var så dyr, så fick det bli, vår sista natt för denna gång blir på hotellet på bilden nedan. Vi avslutar bloggskrivandet här för denna gång vilket är vår 20:e resa till byn.


Vi vill också tacka er alla som hängt med oss på webben!

Ann-Sofi och Lasse
Det 83 våningar höga hotellet Bayoike Sky i Bangkok