Vår 29:e resa till vårt paradis!

Då var det dags igen att kliva på planet mot Bangkok denna gång med Finnair.

Som vi längtat men nu äntligen är dagen inne. Detta år är första året sedan vi köpte huset 2005 som vi endast åkt en gång eftersom vi åkte en kryssning i Karibien i mars månad. Just nu känns det därför väldigt länge sedan vi var där och längtan är därför större än normalt.

Vi landar i Bangkok lördag eftermiddag och då startar vi vår resa med två dagar på Ramada Plaza Bangkok Menam Riverside Hotell. Eftersom det är lågsäsong så är priserna bra så vi har lyxat till det med ett rum på 104 kvm. Risken finns att vi tappar bort varandra :-)

Tjusningen med att bo vid floden är att det är så vackert och varje hotell har sin egen båt som man kan åka med till olika ställen vid floden.

Den 3 September klockan 10.00 kommer Nongs chaufför och hämtar oss på hotellet för vidare färd till Huay Yang. Det blir två stopp på vägen först Ikea till Lasses lycka (eller inte). vi ska köpa lite nya kuddar och täcken och lite annat smått och gott. Iband blir vi lite trötta på Thaimat så vi köper nog med lite svenskt från Ikea. I februari ska Elenita och Kalle från Nynäshamn hyra vårt hus så vi tänkte att de skulle få lite fräscha kuddar att sova på. Därefter bär det av till Macro en mataffär av typ Martin Olsson där vi också ska inhandla lite saker. Sedan slutligen blir destinationen vårt älskade hus s12 Jasmin.

Hoppas ni vill följa med på vår resa! Sköt om er alla och kram från Lasse och mig.

Ramada Plaza Bangkok Menam Riverside
Ramada Plaza Bangkok Menam Riverside