Operation rensning!

Dag två i byn slappade vi bara och tog oss runt i byn för att kolla läget. Allt var sig likt förutom att det tillkommit en del restauranger varav en som vi blev jätteförtjusta i troligen den godaste thaimaten vi någonsin ätit i byn. Mer om den i ett annat avsnitt. På kvällen inleddes operation rensning.

Vi har så mycket saker i huset så vi har inte riktigt koll på om vi tar med oss dubbelt av saker. Nu bestämde vi oss för att rensa och samtidigt skänka bort allt inklusive vår ljudanläggning som vi aldrig använder till personalen.

Det blev fyra proppade kassar fulla med saker som personalen fick för att se om det var något de ville ha. Det ville de garanterat så de tog allt och delade upp det mellan sig. Ljudanläggningen lottade de om vem som skulle få.

Som jag skrev i ett tidigare avsnitt så har jag nästan varje gång jag kommit till byn köpt ett par solglasögon vilka jag nästan aldrig använt så alla dessa solglasögon åkte med i påsarna till personalens glädje vilket de visade på Facebook direkt efter avslutad arbetsdag (se bild nedan).

Nu är vårt extrarum där vi förvarar våra egna saker vid uthyrning återställt och rensat på onödiga prylar så skönt.