Shop to you drop!

Nu var det dags för en trip till Hua Hin. Vi startade klockan 10.00 och var hemma igen vid 22.00 på kvällen. Vi åkte i Nongs nya minibuss så resan dit, vilken känns lite dryg ibland (1,5 timmar) gick relativt fort. Vi startade med en lunch på Sizzlers som ligger i Market Village ett ganska stort köpcenter i Hua Hin, vi fick chaufförens telefonnummer så vi kunde slå en signal när vi shoppat klart. Vi spenderade nog cirka 4 timmar där med att handla på Home Pro som man kan säga är Thailands motsvarighet till Sveriges Bauhaus. Vi handlade lakarn samt en hel del annat smått och gott. Vi får väl säga att det blev en hel del kassar och det var tur att vi hade en minibuss.

Färden gick sedan vidare till Index som kan jämföras av vårt Ikea, även om det idag även finns ett Ikea i Bangkok. S22 inhandlade glas medan jag inhandlade en ny huvudkudde. Jag hade köpt en så skön sådan där förra året, vilken jag tyckte var så skön så jag tog med mig den hem till Sverige förra gången vi åkte hem och nu glömde jag att ta med den hit igen. Till min lycka fanns det kvar samma typ av kuddar.

Innan man åker från Index får man passa på att slå en drill :-) toaletterna är bara så fräscha och snygga så en liten tur in där måste man bara ta sig:-) Se bilderna nedan.

Sista stop blev Night Market och en sväng ner mot pirerna. Lis och Christer inhandlade en dö läcker tavla att ta med hem till Sverige så den ska vi hämta på vägen till Bangkok den 31 augusti. Bangkok med besök på MBK och en skaldjursbuffé på tjusiga Mandarin Orientel Hotell kommer bli vårt sista stop på denna thailandresa innan vi tyvärr måste återvända hem. Lyckligtvis har vi en och en halv vecka kvar så vi tänker inte på det nu!

Trötta och fullpackade med kassar steg vi ur minibussen på Jasmin runt kl. 22. Om man utgår från mängden kassar som ni ser på bilden nedan så tog det en stund att packa upp. Till vårt försvar kan sägas att här i Thailand packar de i ”tusen miljoner” kassar så detta hade nog fått plats i hälften så många kassar om inte ännu mindre.

Ibland känns sängen som en dröm vilket den gjorde denna kväll. Nu ser vi fram emot vad nästa dag kan bjuda på.

Night Market i Hua Hin