Ann-Sofis "Vattenkorvar"

Denna gång hade jag bestämt mig för att träna ordentligt varje dag och eftersom jag bytt ut knäleden och inte kan springa så fick det bli jogging i poolen. Slag i saken jag inhandlade 2 st 1.60 långa "vattenkorvar" på Varsam i Stockholm. Dessa sätter man mellan benen så den sticker upp både fram och bak och sedan joggar man i bassängen. Lasse tyckte inte jag var riktigt klok som släpade med mig dessa i resväskan. Även om jag inte ville tillstå det när vi packade så var de faktiskt lite knöliga att få ner i väskan.:-)

Vid vårt stopp i Hua Hin på vägen ner upptäckte jag att samma "vattenkorvar" fanns att köpa i leksaksaffären.

Ann-Sofis lilla leksak uppskattades även av barnen Kevin och Sunniva så idag åker Bert, Ojl och Kevin till Market Village i Hua Hin och skulle då inhanda "vattenkorvar" han lovade även att köpa med tre st. till våra fadderbarn.

Jag vaknade till en underbar tisdag morgon med strålande sol på en klarblå himmel och kl. 07.00 startade jag min joggingtur och hjälp så jobbigt det var men så bra. Tränar både ben och armar samtidigt som det inte belastar knät. Tur bara att inte så många (förutom grannen Bert såg mig :-) Personalen hade väl trott jag var en riktig "Ding Dong Falang"

Här ska vattenjoggas :-)