Shopping till nya rummet

Vår tredje dag i byn bar det av till Hua Hin för shopping till nya rummet. Nong följde med oss, kanonbra för oss med trevligt sällskap och hjälp med språket. Det dröjer nog några år innan vi kan ta med oss vår egen translator Jennie även om hon redan nu vid 3 års ålder förstår allt på thai så tar det nog ett tag till innan hon kan prata både svenska och thai. Na pratar bara thai med henne och Daniel svenska och även om talet dröjer lite längre så är det ju en oerhörd fördel att få två språk gratis.

Nog om detta, klockan 09.00 blev vi hämtade och det bar av till Hua Hin och första stoppet Index Mall. Det är ett slags thailändskt Ikea som har mycket att välja mellan vad gäller möbler och Inredning. Inte speciellt billigt med thailänska mått mätt men de har fina saker. Hade allra helst velat handla på vår favoritaffär Apina möbler men den ligger i Bangkok så det fick bli Index istället denna gång.

http://apina.co.th/apina_html/index.html

Efter en stunds letande blev det tillslut en ny garderob, en byrå, ett skrivbord och en arbetsstol.

Efter att vi fått skriva på millioner papper (kändes det som) så kommer de att leverera möblerna nästa tisdag den 23 september. Hemkörning cirka 11 mil tur och retur samt montering kostar 1500 Bath cirka 350 kr.

Därefter bar det av till Market Village där vi startade med en Bentolåda. (Så ser den ut Börje - Lasses absoluta kan inte vara utan) Ville ju inte höra tjatet om den hela dagen! Sedan blev det lite shopping till på Home Pro och Tesco Lotus och sedan bar det av hemåt igen.

Bentolåda på restaurang Fudji
Får jag börja äta någongång?
Kommer nog passa bra!
Detta hittade vi på Index mall perfekt till nya rummet
och denna också!