Abba reunion

När ABBA kom till byn

Tisdagen den 26 februari var det dags igen för den årliga personalfesten. Personalen fick gå hem lite tidigare för att göra sig i ordning inför kvällen. Vi startade med ett möte på Lis och Christers altan och sedan började festen klockan 17.00. Denna gång dukade vi på raksträckan framför Lis och Christer. Maten som var underbart god beställde vi från Kobs.

 

All planering inför Abbas reunion startade en helg i Stockholm då Lis och Christer hälsade på oss och vi eller rättare sagt Lis och jag kom få den smarta idén att vi skulle vara ABBA på personalfesten. Lis och jag skulle vara Björn och Benny och Lasse och Christer skulle vara Agneta och Frida. Efter lite googlande samt ett besök på Buttricks så hittade vi ABBAS dräkter de där Agneta och Frida hade klänningar med katter på samt peruker på en webshop. Lis och jag hittade våra dräkter samt teatersmink på Buttricks. Sedan började repandet inför showen den 26 februari. Petter från Norge skulle vara vår manager och introducera vårt nummer. Vid genrepet så skrattade Petter och Eva så mycket och vi undrade lite smått vad vi gett oss in på. Nina, Lis svärdotter som är frisör fick vara sminkös och fixa våra peruker. Svettiga som bara den äntrade vi sedan scenen dvs. gatan framför långbordet till ett medly av Waterloo, Ring Ring samt I do I do I do. Något svettiga tog vi sedan en dusch innan vi förenade oss med våra härliga grannar igen.

 

Vi hade även förberett några lekar till personalens förtjusning. Det var bl.a. skidåkning där flera skulle stå på samma skidor, Americaresan där alla lag får en kappsäck med kläder som alla i laget ska klä på sig, springa runt en stol och tillbaka, klä av sig och ner i kappsäcken innan nästa person gör likadant. Vi avslutade seda med en tävling i kokobollsätning. Personalen tyckte detta var jättekul.

 

Det har varit så kul under vårt planerande av denna dag och vi hoppas att ni andra som deltog hade lika roligt. 

Fler bilder kommer