Sista badet med Min och Mon

Då kom den dagen som blev vår sista tillsammans med våra fadderbarn Min och Mon. Det är så stor skillnad nu mot den första dagen vi hämtade dem för 6 år sedan då de naturligtvis undrade vad vi var för några. Idag kommer de springande och kramar oss när vi dyker upp och vill inget hellre än att följa med oss.

Denna dag började med lunch och bad och avslutades vi med shopping av kläder vid motorvägsaffären. En liten butik som har det mesta i klädväg till mycket låga priser. Vi åt lunch hos Kaew som också lånade ut salängen åt oss när vi inte fick igång den som vi skulle fått låna av Nong. Kaew pratade även med barnen om vikten att fortsätta skolan efter att de 6 första åren i skolan i Huay Yang är över. Mon har ett år kvar och vi bad Kaew säga till dem att om de ville fortsätta i skolan så kommer vi att sponsra med den kostnaden. Det är guld värt att ha någon som kan prata med dem då inte vi kan förklara sådana saker på Thai och de kan ytterst lite engelska.

Nu dröjer det till nästa resa innan vi får se dem igen och då hoppas vi även att vi har med oss våra vänner Susanne och Lars Sandberg som tillsammans med oss sponsrar familjen.
Våra två små hjärtan
Våra två små hjärtan
Full rulle mot shopping
Full rulle mot shopping
Mon har kul
Mon har kul
Påväg hemåt till mormor , Gäng och tvillingarna.