Festival i Prachuap

Festival i Prachuap
Nong och hennes familj bjöd in oss att följa med på festival i Prachuap lördagen den 23 februari så när vi lämnat av fadderbarnen hemma så var det bara att åka hem och klä om och sedan bar det av på middag och festival i Prachuap. Vi fick åka Nong och Auis nya minibuss med härliga skinnstolar och en stor tv som visade Madagaskar. Det var Erik, Jessica, Nannie, Allie, jag, Lasse och Nong, Aui, deras äldre dotter och lilla Nut. Vi åkte igenom Prachuap och vidare längs stranden, gudomligt vackert med alla öar som tornar upp sig i vattnet.

 

Vi skulle äta på en restaurang som de sa var bra men det var så mycket folk att vi åkte en liten bit till och stannade vid en annan strandrestaurang. Vi bad att Nong och Aui skulle beställa rätterna som vet bättre än vi vad som är gott. De beställde och vilken gudomligt god middag det blev bland de bästa vi ätit i Thailand. Tack snälla Nong för denna jättetrevliga kväll med underbar mat.

 

Kvällen avslutades sedan på festivalen/marknaden där det fanns ett tivoli där Nut och Nannie åkte pariserhjul och sedan gick det att köpa allt från mat till möbler. Staden och även templet på höjden av ett berg var upplyst med kulörta lyktor. Innan vi begav oss hem handlade vi lite drickbart på Seven Eleven. Där finns min absoluta favorit vilket är Coca Cola i form av slush. Väl hemma förenade vi oss med övriga härliga grannar på Jasmin i poolen.