Lunch med personalen!

Minst en gång då vi reser till byn så brukar vi bjuda personalen på lunch vilket är upp-skattat. Denna gång valde de själva restaurang Krishna vilket även blivit vår favorit-restaurang under denna resa. De har helt enkelt supergod mat och säger man att man vill ha stark mat så får man starkt vilket inte alltid är fallet på andra restauranger. 

Denna gång var även vår nya trädgårdsmästare som börjat istället för Chippen (eller om hon är sjuk så att han arbetar tillfäligt här vi förstod inte riktigt) med och han heter Må (inte säker på att jag stavat rätt men det uttalas så i alla fall :-) de är så duktiga båda våra städerskor Miss Eh och Miss Pla samt trädgårdsmästarna Mr Må och Mr Arm.

Mrs Add som är arbetsledare förbeställde mat till dem och vakten och vi beställde när vi var på plats. Även Lasse och Daniel tog superstark mat och personalen tittade lite bekymrat på dem och var nog väldigt skeptiska till att de skulle klara att äta så starkt eller pet som de säger. Men detta är två herrar som i praktiken kan äta hur stark mat som helst :-)

En mycket trevlig lunch på en superrestaurang där även fadderbarnen var med och åt. Så bra för då fick Mrs Add som pratar bra engelska vara med och hjälpa oss tolka när vi ville fråga barnen om något och vi passade även på att be mrs Add förklara för vår städerska Pla att hon gärna får ha luftkonditioneringen på när hon städar i vårt hus.
Från vänster våra två trädgårdsmästare och arbetsledaren mrs Add.
Från vänster Mr Må, Mr Arm, Mrs Add, Miss Pla och Miss Eh