Invigning av Boutique Hotell

Dagen efter att vi anlänt till Huay Yang så kom Nong och frågade om vi ville följa med på invigning av ett hotell i Prachuap eller rättare sagt Khlong Wan. Vi tänkte att det kunde vara kul och tackade ja. Senare fick vi veta att samma dag skulle det bli en Linedance tävling i byn där proffsdansare från många länder skulle medverka. Vi ringde till Nong och sa att vi nog hellre skulle vilja gå och titta på det men då hade hon redan köpt biljetter till invigningen. Sagt och gjort vi begav oss iväg till invigningen. Taxin hämtade oss, en norsk dam, två killar från Dolphin och sedan var det Nong, Jim och ytterligare en kompis till Nong. Jag kände nog att jag allra helst hade velat stanna i byn och gått med grannarna på Linedance. Idag är jag glad att Nong redan köpt biljetter för det var något av det häftigaste jag varit på.

Hade man vetat kanske man klätt upp sig lite till för utanför hoteller stod porschar och Mercedesbilar i massor. Nong berättade att Boutique Hotell har funnits tidigare också men nu var det invigning för celebriteter. Hotellet är helt fantastiskt och beläget direkt på stranden med en fantastisk innegård som
är upplyst i alla möjliga färger.

Rummen som ligger med utsikt ut mot havet har stora jacuzzier på balkongerna. Vi fick gå in genom en
lång gång av ballonger och blommor, blev fotograferade av bröllopsfotografer när vi anlände och vilket
party säger jag bara. Hela lokalen som var smyckad på ett sätt som jag aldrig sett tidigare och de bjöd
på buffé och fri dricka hela kvällen. Vi såg att det var en hel del ladyboys i lokalen som senare bjöd på
en helt fantastisk Dragshow. Lasse blev fotad tillsammans med två av dessa ladyboys och jag tycker nog
att han ser aningen för nöjd ut eller vad tycker ni?

Därefter gick ett sus genom lokalen då en kille gick upp på scenen. Nongs kompis berättade för mig att
detta var Ben Chalatit en av Thailands mest kända Lady boy. Han bjöd på en två timmars show som verkligen är bland det bästa jag sett. Publiken kunde alla texter utantill så hela lokalen sjöng med i låtarna. När hans show var klar kom fyra killar som omslöt honom på vägen ut, troligen hans livvakter.

Helt fantastisk kväll, den norska damen ville dock åka hem innan det var slut, så Nong arrangerade
så att en av hennes chaufförer skjutsade hem henne tidigare. När vi senare på natten kom tillbaka till Jasmin så var vi så lyckliga över att Nong redan hunnit köpa biljetter till denna tillställning och att hon lät
oss följa med.

Tack snälla Nong för att vi fick följa med på detta party!
Lasse ser aningen för nöjd ut tycker jag :-)
Lasse ser aningen för nöjd ut tycker jag :-)
Upplyst innergård
Ingången där vi blev fotograferade
Bröllopsfotografen
Nong och hennes kompisar
Ytterligare fotografi av innergården
Mingel och buffé
Här likaså
Scenen
Den här lilla killen höll igång sent inpå småtimmarna och var son till två av deltagarna i ett av banden som spelade. Han var så söt och hade bandets namn på tröjan lika som sin pappa.
Porschar i massor
Baren som var öppen hela kvällen med fri dryck
Några av kvällens ladyboys
Den ena vackra kreationen efter den andra
Första fotograferingen då vi tog kort själva innan vi kom till bröllopsfotografen det var blått sken i gången därav kvaliten på fotografiet.
Nong var med och tävlade
Nong är kompis med de både de som uppträdde och ägarna till hotellet så de ville absolut att hon skulle komma upp på scenen.