Natt träning på Jasmin!

Varje morgon och ibland även kväll kör jag ett träningspass på min i Sverige inhandlade vattenkorv :-) samt mina frigolithantlar. Detta är extra skönt nu när vi har poolen helt för oss själva.

Eftersom jag har bytt ut min högra knäled och inte får springa så är jogging i poolen ett utmärkt alternativ. Jag har därför inhandlat 1.60 cm långa "vattenkorvar" på Varsam i Stockholm och tagit med mig till huset. Dessa sätter man mellan benen så den sticker upp både fram och bak och sedan joggar man i bassängen. Lasse tyckte inte jag var riktigt klok som släpar med mig dessa i resväskan. Detta har jag gjort några gånger då de bara håller ett par säsonger och även om jag inte vill tillstå det när vi packar så är de faktiskt lite knöliga att få ner i väskan.:-)

Vid vårt stopp i Hua Hin på vägen ner vid ett tillfälle så upptäckte jag att samma vattenkorvar fanns att köpa i leksaksaffären till ett betydligt billigare pris än hemma i Sverige en kvaliteten är inte riktigt densamma så¨jag får nog fortsätta att packa ner mina "korvar"
Nu kör vi
Nu kör vi
Så inbjudande att hoppa ner i
Så inbjudande att hoppa ner i
Evening in Jasmin Village
Evening in Jasmin Village
Ann-Sofis "korvar"
Ann-Sofis "korvar"