Grottorna i Prachuap

Onsdagen den 18 januari var det ganska mulet så vi beslöt oss för att tillsammans med Jalle, Gunilla, Hanne och Björn besöka grottorna norr om Prachuap. Vi har varit där tidigare men Nannie ville väldigt gärna dit. Det är ganska högt att klättra upp men det är värt besväret att se de fina Buddhorna i guld samt den magnifika utsikten påväg upp och ner. Denna gång hade vi även laddat med massor av 10 Bath för att det skulle lysa hela tiden i grottan. Förra gången vi var där så slocknade plötsligt ljuset då alla de 10 Bathare vi lagt i inte hade registrerats.

Nong kom och hämtade oss i hennes underbara VIP-buss som vi förövrigt ska åka till Bangkok med vid vår hemresa. Vi väljer alltid den om den är ledig för att man sitter så bekvämt i stora fåtöljer. Nong hade även med hunden Ballon som Nannie var på hund-utställning med när hon var sju år gammal. Hunden och Nannie hade då samma kläder :-)

Vi åkte först till Klon Wan för lite lunch, därefter till grottorna följt av en titt på glasögonaporna och ett besök på stranden vid Ao Manao.

Tack alla för en underbart trevlig dag!
Nongs hund Balloon
Nongs hund Balloon