Bye bye Family Two

Och så var det dags för family two att bege sig till Na:s släktingar en bit utanför Pattaya där Na:s syster och moster med familjer och Na:s mormor bor. Resten av familjen med mamma, pappa, bröder, syskonbarn kommer dit från Nong New Ka och hennes morbror med familj från Udon Thani. Lasse och jag kommer att sammanstråla med dem på fredag då vi (family three :-) beger ossfrån byn. Eftersom vi ska bygga ut vårt ena sovrum md ytterligare ett rum så har vi en del att fixa med innan vi åker. Sedan ser vi inte vårt paradis förrän i mitten av september igen men då med  ett ytterligare ett rum.

Vart tog veckorna vägen?

Sista kvällen åt vi mat på restaurang Coconut (tidigare Nirvana) Jennie somnade i vanlig ordning men även här servade de med sovplats.

Onsdag morgon startade med en tidig frukost vid 07.00 och sedan kom taxin vid 08.00. Men som sagt vi ses ju snart igen tillsammans med alla och då ska det lagas thaimat vill jag lova. Na och hennes syster kommer att gå upp tidigt på fredag morgon och köpa räkor, languster, krabbor mm. direkt från fiskebåtarna. Vi ser också fram emot att träffa alla igen och då speciellt Na:s underbara mormor som vi inte sett sedan 2008.
Bye bye Daniel, Noona (Na) och Jennie
Jennie 1
Sista frukosten
Jennie igen
Last breakfast
Jennie igen igen
อาหารเช้าที่ผ่านมา
En av våra prinsessor