Ipad Time!

Tyvärr så har det varit nödvändigt med Ipadstop under dagarna så det är numer bara tillåtet en stund när man vaknar och en stund när man lägger sig.

Jennie är så duktiga så vi har nu fått sätta lösenord på Appstore så den lilla damen inte ska ladda ner spel själv. Jag hörde en dag ett morrande från Ipaden och när jag tittade hade Jennie laddat ner både varg och lejonspel som inte var speciellt trevliga. Trodde inte en 5-åring kunde ladda ner spel själv men ack så fel jag hade. Nu får hon be oss om hjälp innan så att det blir rätt sorts spel.

Vi känner även en familj vars son laddade ner ett svärd till ett spel för den lilla blygsamma summan av 8 000 kr men har man inte satt ett lösenord så kan ju vad som helst hända. Vi borde självklart gjort det för länge sedan .

De små liven är så små så man räknar inte riktigt med att de kan så mycket. Vår lilla 4 åring Allie är en fena på Snapchat så man får akta sig för hon lägger upp saker själv där och då vet man inte riktigt vad för bilder hon tagit :-)

Sedan ska sägas till Jennies försvar att det är ju viktigt att även de vuxna föregår med gott exempel och det är inte helt lätt alla gånger vilket framgår av bilderna nedan :-)