Leverans till nödställda i grannorten Bangsaphan

Översvämningarna har även gått hårt åt våra grannorter så det har startats insamlingar för att hjälpa de nödställda. En insamling av förnödenheter sköts av en thailändsk kvinna Mrs Paweena på Surin Beach samt några svenska eldskälar i byn.

Vi hade via Annikas blogg sett att de behövde saker för leverans till orten Bang Saphan. Vi har förutom de bilder Annika lagt upp även sett förödande bilder som lagts upp på Facebook som vittnar om en enorm förödelse där många familjer mist allt de ägde och hade.

http://annikathailand.blogg.se/2017/january/2017-01-12-i-bangsaphan-ar-det-daremot-katastrof-och-stort-hjalpbehov-finns-2.html

Eftersom vi hade en extrasäng stående vilken inte används så beslöt vi oss för att skänka den. Sagt och gjort vi lastade på sängen vilken är en hopfällbar 1 meters bred säng på den saläng vi hyrt av Nong och begav oss till Surin Beach där det fanns en uppsamlingsplats för alla förnödenheter. Det var en något skumpig färd är Nannie och jag satt och höll i sängen som inte fick plats helt och hållet på salängen :-)

Sängen lastades av och därefter begav vi oss åter hemåt och inser att vi är så priviligerade framför de stackars människor som inte längre har några hem.

Visar här en länkar till de insatser som görs just nu. http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1267607846618160&set=gm.1418233981528462&type=3&theater

Du som känner att du vill bidra är välkommen att höra av dig till oss så förmedlar vi vidare till de som jobbar med detta och vistas längre härnere än vad vi gör.
Leverans av säng till Surin Beach
Leverans av säng till Surin Beach
Leverans av säng
Leverans av säng
Uppsamlingsplatsen  på Surin Beach
Uppsamlingsplatsen på Surin Beach
Uppsamlingsplatsen  på Surin Beach
Uppsamlingsplatsen på Surin Beach