Packat och klart!

Nu drar vi bye Sweden!

Nu är väskorna packade och vi ser fram emot en 3 veckor lång vistelse i vårt paradis. Vi avslutar resan med att åka och besöka Na:s släktingar i norra Thailand. Hennes morbror ville att vi skulle komma till Udon Thani men det ligger ganska långt bort så då måste vi i så fall flyga men vi får se om det blir nu eller vid nästa resa med barnen.

Na:s mormor ska vi i alla fall besöka, en så otroligt söt liten dam som vi alla älskar. Längst ner kan ni se en bild av henne, Na och Na:s syster.

Nu väntar en 10 timmars flygresa och 4 timmars taxiresa innan vi är framme. Vi får se hur det går med lilla Allie och Jenni men det går säkert bra. Synd bara att planet inte gick på natten svensk tid, nu åker vi med Thai 13.30 svensk tid och det är ju svårt att få de små liven att sova redan då, även om de släcker ner för natt vid cirka 16.30.

Vi kommer att stanna till i Market Village i Hua Hin på vägen ner. Erik och Jessica gillar restaurangen Fuiji så det får bli ett stopp där för att äta och sedan återstår en dryg timmes bilresa. Forsättning följer så snart vi är i Wifiland igen :-)