Torkad frukt, kola och nötter i massor!

I Dan Sing Khon strax innan gränsmarknaden finns det en liten affär som säljer torkad frukt (tack Annika för tipset) de säljer torkad ananas, mango, ingefära, körsbär, tomater, nötter ja you name it.

Vår sista lördag i byn gav även den en vacker motorcykelfärd till Burmagränsen då jag missat att inhandla den obligatoriska kokos kolan till min mamma (hon älskar den). Köper man denna goda kola gäller det dock att hålla i sina plomber. Sedan blev det också lite torkad frukt i form av ananas smaksatt med chili (så himla gott) samt lite torkade körsbär. Vi har tidigare inhandlat ingefära, söt ananas utan smaktillsats samt torkade tomater och man äter inte så mycket av detta så det räcker länge som ni kan se på bilden nedan.

Resan gjorde vi tillsammans med vännerna Tommy och Ingvor från Lotus 2 och resan avslutades med kaffe på deras terass när vi väl var hemma. Alltid lika roligt att träffa dem när vi kommer ner och lyckas pricka in varandra. Vi skall ha ett litet poolparty hos oss någon kväll med vin, brieost och kex, det ska bli kul som avslutning på denna resa. Då kan jag även kräma på stereon hur högt jag vill när vi är ensamma säger Lasse förnöjt :-)

Inhandlat för medtag till Sverige!
Säg det som inte finns i torkad väg!
Ser det ut som han uppskattar shoppingen?