20 000 Bath!

På söndagskvälle beställde vi en bil som hämtade oss till Nishaville Resort och Spa så klockan 19.00 rullade golfbilen in på Jasmin och vi blev skjutsade till restaurangen där vi åt och drack gott. Vi var helt ensamma så vi fick en jättebra service :-) Jennie älskar deras Carbonara så det fick hon även denna gång.

Det var två nya servitriser som vi inte sett där tidigare och de var jättetrevliga och supergulliga mot Jennie.

Innan vi blev skjutsade hem hittade vi lite hattar att köpa som vi betalde i samband med att maten betalades. Det blev på så sätt lite rörigt men vi tog adjö och åkte hem. Notan för den supergoda maten och drycken gick på drygt 2 000 Bath. På morgonen när Lasse satte igång sin padda såg han att det inte bara dragits 2 000 Bath utan 20 000 Bath. Istället för 488 kronor blev det 4 887 kronor vilket vi tyckte var lite väl dyrt :-)

Vi var ju tvugna att gå ner och säga till men var samtidigt lite rädda för att tjejerna skulle få skulden och kanske tom sparken för misstaget. I Thailand är de ganska hårda och vi har sett andra exempel där personer fått sluta pga vad vi tycker var ganska små misstag. Lasse bestämde sig för att åka dit men säga att han absolut inte ville att tjejerna skulle få skulden då vi rörde till det lite med att samtidigt betala våra hattar. Påvägen ner till restaurangen möter han personalen som är påväg till oss då de redan upptäckt misstaget själva. Så nu hoppas vi verkligen att de gulliga tjejerna inte fick ovett av denna händelse.

Den person som är ansvarig på restaurangen är hur trevlig som helst och vi har lärt känna honom lite i samband med att Lasse och jag firade vår 35-åriga brölloppsdag där så vi får prata med honom nästa gång vi kommer dit och förklara vad som hände. Det kanske inte är något problem för det är lätt att det blir ett dubbelslag som ger en extra nolla men vi vill i alla fall vara på den säkra sidan.