Vår 28:e resa till vårt paradis!

Då var det dags igen att kliva på planet mot Bangkok denna gång direkt till Bangkok med Thai air. De två senaste resorna har vi flygit med Qatar och även om det är ganska smidigt så är det jobbigare att behöva mellanlanda och vänta på nästa plan. Qatar mellanlandar i Doha och går sedan vidare till Bangkok. Vi är ändock glada över att vi slipper den mellanlandningen nu. Dessutom är Qatar så krångliga vid invägningen av handbagage så det känns skönt att slippa det vilket funkar mycket smidigare med Thai air.

Denna gång stannar vi i Bangkok två dagar innan vi åker vidare till byn. Vi ska bo på Hilton Millenium vilket ligger i ett område vid floden där vi aldrig bott tidigare.

Inför denna resa har det varit lite stressigt med att tömma vår lägenhet som vi ska hyra ut och äldsta barbarnets konfirmation igår. Klockan 01.00 lördag kväll var vi äntligen klara med vår packning och kunde krypa till kojs. Eftrsom det är ett tag sedan vi åkte med Thai air så är detta vårt sista år med silvermedlemskap vilket innebär att vi får ta med oss 40 kg var dvs. 80 kg. Vi har därför laddat upp med extra handdukar och lakan som skall transporteras ner till huset.

När jag skriver detta är klockan 06.30 svensk tid söndagen den 13 augusti och vi skall bege oss till Arlanda om några timmar. Det ska bli så skönt att sjunka ner i loungen och ta ett glas vin vilket innebär att semestern har börjat.

För er som vill följa med på vår resa så börjar den snart. Jag startar skriva när jag kommer ner till byn vilket inte blir förrän i mitten av nästa vecka.

Sköt om er alla och kram från Lasse och mig.

Restaurangen på Hilton Millenium
Restaurangen på Hilton Millenium