Lunch med personalen!

På tisdagar är hela styrkan av vår personal på plats och då brukar vi om möjligt bjuda dem på lunch. Så gjorde vi också idag men tyvärr anlände vår möbeltransport från Index i Hua Hin samtidigt så jag fick snällt stanna hemma medan herrarna från Index monterade våra nyinköpta möbler.

Lasse följde med till den nyöppnade restaurangen Sam Au som ligger strax innan restaurang Klea.  Lunch för 6 personer inkl. mat till vakten kostade ungefär som dagens lunch för en person hemma.

Vi önskade att vi kunde kommunicera mer med dem vilket skulle vara så kul men nu får det blir en blandning av några thai ord, engelska och teckenspråk vilket också går bra men det hade varit roligare om man kunnat mer thailändska. Tror vi får sätta oss på skolbänken hemma hos Na när vi kommer hem :-)

Möblerna anlände som sagt och vi ägnade därför morgonen åt att rensa och slänga onödiga saker. Vi fick ihop en mindre säck med kläder vi båda insett att vi inte skulle använda något mer. Lasse påstår att min klädandel är något eller möjligen mycket större än hans, förstår inte riktigt vad han menar. När det gäller skor så är det en annan historia där vi inte ska fråga Lasse om hans åsikt :-) ja ja jag vet att jag köper på tok för mycket skor. Kläderna som blev över plus ett stort täcke som vi fick när vi köpte sängarna lämnade vi till personalen så fick de se vad de ville ha och sedan dela sins emellan.
Vår helt underbara personal
Hela personalen utom vakten som inte får gå ifrån området men då fick det bli take away till honom
Lasse åt inget, vi tänkte åka iväg lite senare när möbelkillarna var klara men då sprang vår städerska Pla iväg och fixade de frukt till honom som de skalade så fint. Mums Lasse fick frossa på Longgong och vattenmelon.