Inte bara vila!

Onsdag morgon och vi närmar oss hemresa hua säger jag. Jag försöker tränga undan tanken eftersom jag helst skulle vilja stanna.

I söndags kom Laila och Christer i hus S15 och vi var ute och åt med dem på Cha-Bar måndag kväll och igår kom Marita och Peter, som driver företaget Cha-Ba som sköter vårt område, över på ett glas vin och därefter åt vi en jättegod middag på Jon-Jan restaurang. Jon-Jan är den restaurang som ligger närmast vårt område och serverar supergod mat. Imorse landade Kicki och Tommy från Nynäshamn i Bangkok och är påväg ner till byn så trevligt att vi hinner träffa även dem innan vi åker hemåt.

Ikväll är vi bjudna på middag till Ingvor och Tommy på Lotus 2 vilket ska bli så trevligt så jag försöker förtränga hemresetanken några dagar till. 

Efter att ha slappat rejält denna semester så gav vi oss på att tvätta och olja våra rottingmöbler. Först tvätt med vanligt diskmedel och sedan thinner för att därefter olja in möblerna.

Vi fick tips av Bert på vad och vart vi skulle handla och därefter satte vi igång. Undertecknad har också hjälpt till även om Lasse mest syns på bilderna, hi hi han är ingen vidare fotograf vad gäller antal bilder för om det vore upp till honom så skulle vi inte ha många bilder att visa i denna blogg.

Våra möbler har hängt med i 12 säsonger nu och det börjar synas framför allt att det blir smutsigt på handtag och ryggstöd men även att oljan har försvunnit. Vi startade med våra vilstolar och tog sedan matbord och tillhörande stolar. Nästa resa ska vi ge oss i kast med våra två soffor och fåtöljer. Möblerna har ändå klarat sig hyfsat bra med tanke på dess ålder.

Känns ändå lite bra att vi fått lite gjort och inte bar såsat runt och vilat.

Undertecknad städade även förrådet igår så lite har vi gjort fast vi mest haft det skönt läst, vilat och badat.