Pang för pengarna!

Just nu är Lasse och jag kungar i poolen. Vi köpte med oss en vattenhammock från Sverige som det var otroligt skönt att flyta runt på i poolen medan man rensar huvudet på alla tankar, tittar på de vajande kokospalmerna och bara befinner sig i nuet. Botten är gjord av ett nätliknande material så risken är att man ser ut som en kassler på de bakre delarna när man stiger upp men vad gör väl det.

Nu ligger vi ju inte bara och slappar hela dagarna utan vi tränar även lite jag är åter igång och tränar med mina korvar.  Jag joggar på en skumgummikorv hi hi det låter inte klokt och ser troligen inte klokt ut heller men denna gång när vi är ensamma så gör det inte så mycket. Bert i huset bredvid är van att se mig tidigt på morgonen köra 40 vändor på min korv å det gör inget. När vi befinner oss på Jasmin och det är mer befolkat så går jag alltid upp klockan 07.00 och kör 40 vändor som tar cirka 40-50 minuter. Då är jag precis klar tills poolen ska städas klockan 08.00 och många andra har vaknat.

I skrivande stund är klockan 06.00 här i Thailand och 01.00 i Sverige och jag står i startgroparna att ge mig ut på 40 nya vändor på min korv.

Ha en bra dag alla vänner för det ska vi ha!
Mina joggingkorvar
Mina joggingkorvar