Och regnet det bara öser ner …

Vi har haft fint väder de första dagarna men när vi var på väg hem från Hua Hin igår tisdag så ville vädergudarna annat. Himlen fullkomligt öppnade sig och nu sitter vi här på altanen med 27 grader varmt
(så det ska vi inte klaga på) medan regnet strilar utanför altanen.  Uppladdade med traditionella böcker, ljudböcker och dvd filmer så ska vi nog kunna fixa detta under några dagar men det får inte bli för länge.

Just nu testar Lasse Bluetooth högtalaren och eftersom det inte finns några grannar så stör vi ju inte så många. Han trycker på ganska bra och Tamm vår vakt kom alldeles nyss förbi med paraply på sin runda, tror att han tycker det är ganska trevligt att det låter och lyser i något hus i denna spökstad som det nästan blir när alla är hemma i Sverige.

Party, party utan folk kan ju också vara något men trots att vi har ganska trevligt min man och jag så föredrar vi nog ändå party med något mer folk :-) . En uppskattning är nog att vi är mellan 25-30 falanger i hela byn. Utifrån detta förstår ni nog att det inte är någon trängsel direkt.

Vi njuter av ett stilla regn utanför altanen medan vi tar en öl och har det skönt!
Party party utan folk
S12:s lilla skrivarlya
Man kan ju poppa musik ensam också :-)
Lasses lilla leksak till vilken han poppar på bilden ovan!