På dem igen innan frukost

Min vattenkorv från i Februari låg och väntade på mig och har nu utökats av två par vatten hantlar från Varsam i Stockholm. Lasse blev smått hysterisk när jag ringde hem från stan en dag förra veckan och meddelade att jag köpt två par hantlar som skulle med till Thailand :-). Hans spontana reaktion var och i vems väska ska dessa ligga! Hi hi han blev ganska förvånad (och lättad) när han insåg att han inte skulle behöva släpa runt på ett antal kilo hantlar då de är gjorda i skumgummi och inte väger många gram.

Måndag morgon startade kl.06.00 (01.00 på natten hemma i Svedala) med en flukt på Expressen och valresultatet. Tänker inte avslöja om vi är glada eller ledsna (även om det finns tragiska inslag i resultatet) för jag är så innerligt glad för att det är över och man slipper all valpropaganda från alla de håll! Sedan blev det en timmes jogging i poolen med min vattenkorv innan Lasse meddelade att frukost var serverad.

Att sitta ute på altanen med allsköns frukter från Thailand, en kopp kaffe och blicka ut över ett stilla Jasmin medan fåglarna kvittrar är verkligen en lisa för själen!

Sprillans vattenhantlar inköpta på Varsam i Stockholm
Väntade troget på mig i förrådet
Jobbigare än man kan tro att köra en timme jogging på denna!