Äntligen hemma och lugnet infinner sig!

Vi sov ovaggat de 20 milen ner till Hua Hin i dessa sköna stolar

I sista stund kom ett sms från Norwegian att de ställt in flygningen med Dreamlinern och ersatt detta med ursäkta uttrycket något "skitplan" från ett bolag som i alla fall vi inte har hört talas om. Vi avbokade resan och bokade med Thai Airways istället. Förra sommaren genomförde min svärdotters thailändska släktingar en mardrömsresan med just ett utbytesflyg från Norweigen, de var uppriktigt oroliga för att överhuvudtaget komma fram, de fick ingen dryck eftersom de inte hade kontokort (inte ens vatten) och planet saknade all form av underhållning. Med detta i åtanke kändes det som ett enkelt val, även om resan blev lite dyrare. Som en parentes har jag försökt hjälpa Na:s släktingar att få ersättning för resan och har aldrig i hela mitt liv blivit så otrevligt bemött! När ingenting av vad de sagt stämde så skickade jag över kompletterande uppgifter och bad samtidigt om numret till vederbörandes chef men fick istället svaret att om du skickar ett mail till så kommer vi ändå inte besvara det! Jag vet de som är nöjda med Norweigen och har fått åka Dreamliner men vi hade lite för mycket negativ erfarenhet i våra kontakter med dem för att överhuvudtaget vilja chansa.

Nog om detta som blev en ganska lång parentes :-)

Resan ner med Thai gick hur bra som helst det var inte ens fullt så vi fick tre säten för oss själva. Killen bakom oss fick tre säten helt för sig själv. Väl på marken var det ingen kö i imigration (vilket hör till ovanligheterna) väskorna snurrade på bandet och Nongs lille trevliga chaufför väntade på oss. Vi hade bett om en minibuss för det är så skönt att kunna sträcka ut sig och sova på resan ner till byn och vi fick hennes otroligt sköna buss med lbl.a. två gigantiska stora och sköna fåtöljer. Vi satte oss ner fällde ryggar
na och fällde upp benstöden och sedan tog det inte lång stund innan vi somnade till behaglig musik!

Nästa stopp blev Market Village i Hua Hin men eftersom vi var där redan strax efter 09.00 så hade inte hela köpcentrat öppnat så vi fick nöja oss med lite shopping på Tesco Lotus då vi inte orkade vänta till 10.30 då resterande butiker öppnade.

Väl nere i byn var vi ensamma på Jasmin förutom tre trevliga ungdomar som bodde i Lis och Christers hus.

Kvällen avslutades på en ganska nyöppnad restaurang ner mot havet. En pet Pad Thai och en ännu mer
pet Pad Kaprao slank ner till det hutlösa priset av 120 Bath cirka 24 kr inkl. dryck.

Efter uppackning och ett dopp i poolen somnade vi ovaggat!

Område Jasmin
Vårt älskade S12