Alla bänkade och väntar på maten Pia på ena kortändan och största barnbarnet Marcus på andra kortsidan

Pias födelsedag

 

Idag är den stora dagen Pia fyller 60-år! Vi hade i ett tidigt stadium varit i kontakt med Anki Leidstedt på Nishaville och med hennes hjälp fick vi kontakt med Terrence som ursprungligen kommer frå Sydafrika och pratar utmärkt engelska så det var ganska lätt att med hans hjälp få till en bra planering inför kvällen. De lovade oss att duka ett ensamt bord för oss i restaurang SeaBreaze, dekorera borden med blommor och knyta rosa rosetter runt stolarna. Vi fick med oss kopior av menyerna för att kunna förbeställa vilket underlättade för restaurangen då vi var 16 st. de fixade även tårta och en jättefin blombukett. De frågade hur många ljus det skulle vara på tårtan men det går ju knappast att sätta dit 60 st så då föreslog personalen 9 st ljus då nummer 9 är ett lyckotal i Thailand.

 

Vi blev hämtade med bilar och väl nere i Nishavilles område så fick vi flytta över till golfbilar.

 

Det blev en jättetrevligt kväll med supergod mat och de underbara barnbarnen Marcus, Vendela, Mattias, Philip, Evelina och lilla Charlie fick en liten egen hörna av bordet. Vi sjöng och hurrade, Pia fällde en och annan tår :-) och när maten var avklarad så kom personalen in med en tårta och en underbar blombukett samtidigt som de sjöng.

 

Sedan blev vi tillbaka skjutsade först på golfbilar och sedan hoppade vi över i taxin, jag hoppa kanske är att ta i när det gäller mig :-)

 

Kvällen avslutades på Pia och Börjes veranda med Champange.

 

Lasse och jag vill tacka Pia och Börje, Tom och Rose-Marie, Ulrika och Anders, Annette och Mats samt alla barnbarnen för att vi fick delta i deras firande av födelsedagen och konstaterar att de har en helt underbar familj.

 

Tack alla för denna dag nu blir det sängen där vi kommer sova ovaggade.