Äntligen i Huay Yang

 

Vi anlände till byn vid 14.00 tiden då ni precis vaknat i Sverige och det är alltid lika roligt att återse våra härliga grannar som bor på Jasmin. Nu var Elisabeth och Bertil, Birgitta och Stefan, Louise och Göran, Ninnie med väninna på plats och en stund efter oss anlände också Bert, Ojl och lilla Kevin som nu blivit 2,5 år och är som en fisk i vattnet. Eftersom vi var lite sega efter resan, packade vi upp, tog en liten promenad till Garaget och åt middag därefter fick det bli ett dopp i poolen där vi fick sällskap av Bert.

 

Idag är det lördag och vi har badat, handlat och inhandlat en jättevacker palm som trädgårdsmästaren kommer och planterar imorgon kl. 08.00. Vårt internet fungerade inte så de har lovat komma hit och fixa även det imorgon. Som tur är har vi snälla grannar så efter ett samtal till Lis och Christer i Sverige så var det fixat, då vi fick låna deras router tills vår är fixad. Vi har också förberett lite i Lis och Christers hus dit Pia och Börje samt hennes syster och man anländer imorgon, det ska bli så kul att få fira Pias 60-årsdag tillsammans med dem.

 

Nej nu börjar det närma sig midnatt och vi ska lägga oss, imorgon blir det uppstigning kl. 07.00 och dagen startar med vattengymnastik i poolen (har fått med mig ett program från sjukgymnasten).

 

Natt i natti alla vänner!

Vårt älskade Jasmin