Äntligen i byn

Äntligen efter en ändå ganska snabb resa kom vi till byn vid 14.30 i tisdags och med tanke på att vi startade vid 10 tiden, det var köer i Bangkok samt att vi gjorde två stopp ett litet matstopp och ett stopp vid Tesco Lotus för att inhandla det nödvändigaste till huset så gick de 30 milen väldigt fort.

Väl ner i byn och vårt område Jasmin så möttes vi av alla häliga grannar och Jessica, Nannie, Allie, Thea och Erik. Allie hade ritat en jättefin teckning åt mormor och morfar. Hon berättade också att kvällen innan hade hon sett att det blinkade uppe i himlen och att det nog var gammelmormors mobil som blinkade däruppe.

Första kvällen blev det drink och middag på stranden och dag två inhandlade vi jätteräkor på marknaden som vi grillade på kvällen så underbart gott. På våra två första dagar har vi hunnit med massor. Britt-Marie håller vattengympa i poolen två dagar i veckan och Gunilla yoga en gång i veckan. Vi har varit på onsdagsmarknad och badat. Imorgon blir det vattenfallet, lördag Burmagränsen, söndag kommer fadderbarnen och på måndag tar Lasse och jag med oss Nannie och Thea till Hua Hin för shopping på Market Village och nattmarknaden. Fullt ös alltså innan de lämnar byn för denna gång på onsdag nästa vecka.

Ikväll bär det av på Salafest hos vännerna Tommy och Birgith ska bli så trevligt så nu måste jag sluta för idag om vi inte ska komma försent. Skriver mer imorgon.

Här badar Nannie, Allie och Thea med den lille thaiilänska pojken Kristoffer nedanför Goy och Christers restarang.
Här badar Nannie, Allie och Thea med den lille thaiilänska pojken Kristoffer nedanför Goy och Christers restarang.
Stranden vid huset inte en kotte så långt ögat når
Ingen trängsel direkt
Både billigt och gott från onsdagsmarknaden.
Thea och Nannie på fredagsmarknaden.
Thea, Nannie och Erik påväg från onsdagsmarknaden.
Pizza istället för thaimat var lilla Allies melodi
Inhandlat räkor för grillafton.