Räkor till frukost och en stressig dag

 

Fredag var vi uppe med tuppen för att inhandla räkor på morgonmarknaden. Lasse tillagade dem, de blev supergoda. De som säljer skalar dem åt oss så det är bara skalet längst ut på stjärten som sitter kvar. När man sedan kokardem ska det vara rikligt med salt och dill i grytan.

 

Sedan begav vi oss iväg med tvätten, åkte till skolan och bestämde med läraren att vi skulle hämta Min och Mon på söndag klockan 11.00. Vi ville att hon förberedde mormor att vi kommer då. Sedan bar det av till Kodakbutiken för att skriva ut kopior till Jasmins hyrespärmar. På vägen därifrån handlade vi på både Seashop och Pops. Väl hemma för att lämna av varorna så åkte vi till restaurang Anns för en liten lunch. Hem igen för bad och Peter kom för att kika på vart vi ville ha våra nya spotlights uppsatta.

 

Därefter fick vi besök det var Alve och Åsa som hyr ett hus på Coconut. Vi har haft kontakt med dem via mail eftersom de också ville ha ett fadder-barn så vi har förmedlat en kontakt med skolan. Jättekul att träffas och få en pratstund. Kvällen avslutades sedan med grannarna på restaurang Nirvana. Ni ser vissa dagar kan vara riktigt stressiga :-) men det är ju självalt ha ha.

loading...