Motorcykel till Prachuap!

 

På onsdagen gjorde vi en utflykt på motorcykel till Prachuap Khirikhan för att bland annat inhandla spotlights att sätta upp i altantaket, då vi vill ha några mer än de som finns idag. Det var en underbar tur som startade via motorvägen där vi sedan svängde av och tog kustvägen. Vi hade aldrig åkt själva med motorcykel den vägen men med lite vägbeskrivning från våra grannar så var det inte så svårt att hitta.

 

Vi körde av och tankade fullt innan färden sedan gick vidare. Vägen till Prachuap är cirka 3 mil och åker man kustvägen är det en helt fantastisk tur genom små byar såsom Klong Wan och den helt underbara stranden Ao Manao där japaneran landsteg under andra världskriget.

 

Till höger ser ni lite bilder från vår färd. När vi åkt en bit på motorvägen kom Lasse på att han glömt smörja sig med solskydd. Vid första bästa stad fick vi börja leta efter solskyddsmedel vilket inte visade sig vara det lättaste. Allt var whitening då thailändarna inte vill bli bruna eller mörkare till slut tror vi att vi hittade en liten flaska solskydd men vi är inte säkra så vi får fråga svärdottern när hon kommer ner.

loading...