Strandhäng

Idag tog vi en dag på stranden då vi hade städning i huset, vi började med en långpromenad och badade sedan i havet vid Surin beach. Stranden är helt tom och vi kan vandra i timmar utan att träffa på en enda kotte :-) så underbart så man tror nästan inte att det är sant. Tids nog blir det mer folk men det känns ändå folktomt och försäljning på stranden har inte nått hit ännu och vi hoppas att det aldrig gör det. När vi var åter hemma vid 16 tiden så lade vi oss vid poolen med varsin bok och bara njöt. Kan så här i efterhand meddela att vårt skinn inte njuter lika mycket.

Vädret är lite förrädiskt med sol varvat med moln och när det inte är det skarpa solljuset man är van vid så luras man lite att solen inte tar lika mycket men det har vi fått erfara att så är inte fallet.

Imorgon fredag blir det en heldag i Hua Hin vilket är kul då och då, men efter en dag där vill man bara tillbaka till lugnet i byn och det räcker gott och väl med en dags shopping. Prisbilden är också en helt annan i Hua Hin än den är byn.

Denna gång har vi lovat våra barn att inhandla barntäckjackor på den japanska butikskedjan Uniqlo (motsvarigheten till H&M) som idag finns på många ställen i världen, dock inte i Stockholm men det ryktas om att den är på gång att etableras även i Stockholm.

https://www.uniqlo.com/eu/en/home

Kvällen avslutades med en middag på den nya restaurangen The Garden tillsammans med Mats och Annika från Nishaville. Tack för en trevlig kväll! 
 
Inte en kotte så långt ögat når
Inte en kotte så långt ögat når
Inte en kotte så långt ögat når
Inte en kotte så långt ögat når
Alone with a book
Alone with a book
Lycklig badare
Lycklig badare
Handla till barnbarnen
Handla till barnbarnen