Räkafton hos Bengt i lördags

Vi fick en förfrågan från Eva och Janne på Colibri om vi ville följa med till Bengts restaurang och äta stora räkor. Det ville vi gärna så vi träffades 10 personer inklusive Eva och Jannes fina fadderbarn hos Bengt i lördags där det serverades underbart goda räkor.

En jättetrevlig kväll så roligt att lära känna nya personer. Eva och Jannes fadderbarn bor hos dem alla helger under den period som Eva och Janne vistas här i byn. De har lärt barnen engelska så de är jätteduktiga på det och helt underbara barn som fått
underbara fadderföräldrar som ställer upp och hjälper dem i alla lägen.

Vi fick även träffa Bengts frus lilla barnbarn en så söt liten tjej som både Eva och jag fick låna en liten stund. Där är thailändska barn ganska olika svenska för de finner sig snabbt i vilken famn som helst ett svenskt barn hade troligen blivit rädd och börjat gråta. De thailändska barnen är redan från de är mycket små vana att det är många olika som tar hand om dem både mor och farmödrar, och släktingar.

Efter en jättetrevlig kväll tog vi mopeden hemåt och satt en liten stund och njöt på terrassen innan vi somnade så skönt i vårt paradis.
Så gott
Så gott
Bengts fru med barnbarn
Bengts fru med barnbarn
Eva och lilltjejen
Eva och lilltjejen
Bengt och hans fru med barnbarn
Bengt och hans fru med barnbarn
Trevlig kväll
Trevlig kväll
Mums
Mums