Lunch på Ao Manao

Idag undrade Bert om vi ville följa med dem till Ao Manao stranden där Lasse, jag, Lis, Christer, Bert, Ojl och lilla Kevin åt lunch. Bert med familj tog bilen medan Lis, Christer, jag och Lasse åkte motorcyklarna. Vi startade kl. 10.00 från Jasmin och skulle mötas på Ao Manao kl. 13.00. Vi hade tänkt hinna med lite ärenden innan så därav vår tidiga start. Vår resa startade med tankning av motorcyklarna och sedan åkte vi cirka 2 mil på motorvägen innan vi svängde av mot havet och åkte vidare på vägen längs havet.

Lis och Christer passade på att boka tandläkartider och därefter gick vi loss i glasögonbutiken då det är mycket billigare här än hemma. Vi hann också med att handla frukt, ta en öl på ett lokalt ölställe (gissa vems idé det var?) en ledtråd är att det var ingen av det kvinnliga könet :-). Vid 13.45 åkte vi tillbaka en liten bit till Ao Manao stranden. Bert, Olj och lilla Kevin var redan där och Ojl hade beställt mat i thaistyle dvs. massor av rätter som vi alla åt av. På stranden fanns fina solstolar i tyg och parasoller så nu lekte vi en stor thailandfamilj ett tag :-).
Mätta och belåtna badade vi sedan vid den underbara stranden, det var mycket långgrunt och som Lis uttryckte det - det känns som om vi skulle kunna gå ända till Kambodja. Det var vid denna strand som japanerna landsteg vid andra världskriget.

En dryg timma efter att vi startat vår hemfård var vi tillbaka på Jasmin och vi hoppade nästan direkt i poolen. Trötta efter en underbar dag avslutade vi dagen med middag på restaurang Maew och en GT på altanen. Tack Bert, Olj och lilla Kevin för en underbar dag. De lämnar Jasmin den 14 augusti tidigt på morgonen för att åka vidare till sitt hem i norra Thailand. Därefter blir det bara Lis, Christer, Lasse och jag kvar på området.

Lunch på Ao Manao stranden