Shoppingtur med barnen till Tesco Lotus i Prachuap

 

Onsdagen den 7 mars bokade vi en taxi som först åkte och hämtade våra fadderbarn Min och Mon och sedan Lis och Christers barn Min och Gang. Vår lilla Min kom barfota då hon inte hade några skor men det skulle vi snart råda bot på. Lis och Christer har köpt helt ny köksinredning till deras lilla Min och denna gång inhandlade de även en del möbler.

 

Det blev inhandling av både matvaror, kläder och skor. Noona och Daniel köpte även de kläder och skor till småbarnen. Vi köpte även byxor och tröja till mormor. När nu Noona var med oss så visade hon vilka matvaror vi skulle köpa förutom ris. Det finns små konservburkar med tomatsås och fisk som är mycket bra att äta till nudlar och ris och som står sig länge. Likaså finns det mjölk med mycket lång hållbarhet.

Vi avslutade med glass på KFC och mat på Kaew i byn innan vi åkte hem med barnen.

 

Till vårt barnbarn Nannies lycka så hade lilla Min på sig en av Nannies urväxta tröjor. Det är mycket nyttigt för Nannie att se att alla faktiskt inte har det å bra som svenska barn har. Hon har redan börjat spekulera i hur många hon skulle kunna berätta för så att de också tar ett fadderbarn. Att Min faktiskt inte hade några skor på sig hade Nannie mycket svårt att smälta. Innan dagen var slut hade isen brutits och alla barn sprang runt och hade jättekul tillsammans.

loading...