Bidrag till Min och Mon samt lilla Gäng

Denna gång åkte vi själva till Tesco Lotus för att inhandla kläder, skor och mat till barnen. Familjen hade ju utökats med ytterligare ett tvillingpar så även dessa Piah och Poh fick lite kläder. När det gällde mat så blev det stora paket nudlar, 49 kg ris, makrill i tomatsås som står sig utan kyla, mjölk som inte behöver vara i kyl, buljong, oystersås, soya, kaffe till mormor mm. I Bangkok köpte vi en varsin ryggsäck till Min och Mon som vi fyllde med pennor, ritblock, skolhäften, kalsonger, trosor, tandkräm, tandborstar, tvål, handdukar mm.

 

Riset bör räcka ett bra tag och sedan har vi fixat så att ytterligare en säck på 49 kg levereras till dem innan vi kommer nästa gång. Totalt har vi handlat förnödenheter för cirka 9 256 Bath denna gång.. Denna gång hade vi förmånen att få bidrag med pengar från både Gun Sjöberg på S8 Jasmin samt Lena, Anders, Liam och Birgitta från Karlstad. Dessutom hade lilla Sunniva i hus S4 skänkt kläder som passade perfekt till Min.

 

Tack snälla för ert bidrag Gun, Lena, Anders, Liam och Birgitta samt lilla Sunniva. Ni kan på bilderna nedan se vad vi köpt för de pengar ni skänkt.

 

Om det är någon mer som skulle vilja bidraga till att lilla Min, Mon, Gäng 3 ½ år samt de idag en månaders tvillingarna får ett drägligare liv så är ni välkomna att höra av er till oss på mailadress s12jasmin@gmail.com..

 

Fördelen med att bidraga på detta sätt är att var enda krona kommer till barnen. Vi kommer som nu att lägga upp bilder och visa vad som inhandlats för pengarna.

Klänningar, skor och trosor till Min
Kläder och skor till Gäng
Kläder och skor till Mon
Kläder till tvillingarna
Nudlar och hållbar mjölk
Lilla Min iklädd kläder hon fått av Sunneva i hus S4
Ris, grisbuljong och makrill i tomatsås